top of page

Finnmaster

Husky-R7_3-1.jpg

Finnmaster har designet, konstruert og produsert båter på sitt verft i Finland i 30 år. I løpet av disse årene har de jobbet hardt med å utvikle smarte løsninger som for eksempel innebærer at du alltid har steder å stue bort fendre, bare sekunder etter at du har kastet loss. Du trenger heller ikke flytte på putene når du skal stue bort i oppbevaringsrommene.

De kaller konseptet Smart Design, og hjelper ikke bare til å knytte sammen gjennomtenkte og praktiske detaljer med flott og moderne design. De innebærer framfor alt at så vel den kompetente kapteinen som den nysgjerrige nybegynneren kan få en herlig opplevelse på sjøen.

Pioner

Annotation 2020-01-07 231729-giga.png

Pioner ble grunnlagt i 1959, og har siden den gang rukket å bli Norges mest solgte båtmerke. Med stabile konstruksjoner og høy kvalitet er Pioner et godt valg for både privatpersoner og proffbrukere til sjøs.

I sortimentet finner du motorbåter tilpasset alle former for båtliv. Fra stille fisketurer til heftig vannsport og skarpe militærøvelser. Hvilken båt er du? Kanskje en kombinasjon? Bygg din egen båt med vår båtkonfigurator.

bottom of page